Alle Kategorier

Hjem> Om oss

OM OSS

NINGXIANG Xinyang Chemical Co., Ltd. ble grunnlagt i 1996. Det er et privat aksjeselskap høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på produksjon, prosessering og salg av mattilsetningsstoffer, ernæringsmessige tilsetningsstoffer og elektroniske kondensatorkjemiske produkter. For tiden har den mer enn 60 ansatte, inkludert 10 mellom og senior teknisk personell.

Selskapet er lokalisert i Ningxiang City, den direkte ledelsesbyen Changsha, hovedstaden i Hunan-provinsen. Den geografiske plasseringen er overlegen og transporten er ekstremt praktisk. Siden oppstarten har selskapet fulgt konseptet "spesialisering i teknologi og dyktig i kvalitet", basert på teknologisk innovasjon og kvalitetsstyring, kraftig introdusert avansert teknologi og profesjonelle talenter, og søker omfattende teknisk samarbeid. Xinyang Chemical fokuserer på produksjon og drift, produksjonsutstyr, prosessteknologi, kvalitetsmerke og markedsservice av mattilsetningsstoffer, ernæringsmessige tilsetningsstoffer og elektroniske kondensatorkjemikalier. I 2005 oppnådde selskapet suksessivt teknisk samarbeid med School of Chemistry and Chemical Engineering ved Hunan Normal University og kjente profesjonelle kjemiske produsenter i Japan og etablerte et profesjonelt kjemisk forskningsinstitutt; i 2008, gjennom år med eksperimenter, oppnådde selskapet med suksess et teknologisk gjennombrudd innen vannfri serieprodukter, og ga kundene flere produktalternativer. Samtidig brakte det også en teknologisk innovasjon i sitratindustrien og skapte et nytt utviklingsfelt; i 2009 introduserte selskapet avansert teknologi og utstyr for å lykkes med å utvikle og markedsføre elektroniske kondensatorkjemiske produkter. For tiden eksporteres slike produkter til inn- og utland, og har ikke bare en viktig posisjon i den innenlandske råvareindustrien for elektronisk kondensator, men vinner også. et godt rykte på det internasjonale markedet.

Selv om selskapet legger stor vekt på teknologisk utvikling, forbedrer det også kontinuerlig kvaliteten på produktene og tjenestene. Siden 2008 har selskapet introdusert mer enn 20 senior teknisk ledere og dannet et profesjonelt ledelsesteam for produksjonskvalitet og et høykvalitetsteam salgs- og serviceteam. Kontroller strengt produksjonskvalitetsstyring, forbedrer salgstjenestekvaliteten, styrker ettersalgsserviceledelsen og gir kundene utmerkede produkter og pålitelige tjenester.

Etter 20 år med uavbrutt innsats har selskapets prosessteknologi og produktkvalitet nådd det globale bransjeledende nivået. Produktsalg er basert i Kina og eksporteres til Japan, Sørøst-Asia, Sentral-Asia, Midtøsten, Vest-Europa, Nord-Europa og andre land og regioner, med en gruppe høykvalitets og stabile kunder og partnere i inn- og utland.Xinyang vil gi deg stabile, sunne og trygge produkter og tjenester basert på FoU-prinsippene for innovasjon, høy effektivitet, energisparing og miljøvern.

Xinyang Chemical, ser frem til å samarbeide med deg!

ÆRE